Anmelden

Registrieren
Médiumitás 2. (HU) 05.08.2022 14:00 - 07.08.2022 17:00

light bg header3072logo 

 

Alapvetöen minden ember érzékeny és rendelkezik médiumi képességekkel. A legtöbb ember számára a racionalitás azonban blokkolja a kiterjesztett észlelést. És ezek a korlátok gyakran megnehezítik  mindennapi életet.

SEMMI NEM LEHETETLEN, HA NEM GONDOLOD, HOGY AZ.

A médiumi képesség ajándék, de átok is lehet. Sok érzékeny ember él az érzelmek állandó hullámvasútjában, és gyakran szenved tartós fáradtságtól vagy testi panaszoktól. Sokan még depresszióssá is válnak és visszavonulnak az aktív élettöl.

Ezen a szemináriumon az érzékeny emberek megtanulhatják, hogyan irányítsák a médiumi képességeiket, és hogyan használják azt célzottan.

Tom Peter Rietdorf, a szeminárium trénere 3 éves korában egy testen kívüli élmény révén vált érzékennyé, médiummá. Képessé vált az élö szervezetek és terek energiamezöit érzékelni és azokat a rendezödéshez segíteni.

Ezen a szemináriumon Tom Peter különbözö gyakorlatokon keresztül mély tudatállapotba segíti a résztvevöket. Az energiamezök érzékelésének képessége révén a résztvevök blokkjai a felszínre kerülnek és a csoportmunkában közvetlenül a tudatalattiban feloldódhatnak.

Eltünhetnek a korlátok és könnyedség lép a helyükbe. Megnyílik egy végtelen tér, amelyben minden lehetségessé válik. Ezt a pillanatot a résztvevök gyakran a kegyelem pillanataként vagy az istenivel való eggyéválásként írják le.

Ez egy különleges szeminárium, különleges helyen, különleges emberek számára.

Megtanulhatod, hogyan ébreszd fel a veleszületett médiumi képességeidet, és hogyan  bontakoztasd ki és használd tudatosan a saját belö teremtö eröforrásaidat a mindennapokban. 

 

Ez a szeminárium neked szól, 

- ha többet szeretnél észlelni a világból

- ha fel akarod oldani a félelmeid és a kétségeid 

- ha az önértékeléseden javítanál

- ha szeretnéd felismerni és bízni a belsö hangodban

- ha kilépnél az ítélkezésböl 

-  ha tisztán szeretnéd érezni, mi a helyes út

- ha még empatikusabbá szeretnél válni a körülötted élökkel kapcsolatban

 

Ti mondtátok:

"Úgy éreztem a tanfolyam után, hogy az a megmagyarázhatatlan szál, ami az életemben mint egy gumiszalag, állandóan visszahúzott, eltünt. Szabadnak érzem az utat magam elött, már csak bátorság kell hozzá, hogy elinduljak rajta, és nagyon izgatott vagyok, hogy mi vár rám." Köszönöm Tomnak, hogy segített ezt az óriási lépést megtenni." Elisabeth D. (német résztvevö)

"Én magánéleti problémák miatt jelentkeztem a tanfolyamra, konkrétan a szexualitással voltak nehézségeim. Már a gyakorlatok közben éreztem, hogy a gátak leomlanak. Falakat láttam többször is magam elött képekben, ahogy téglánként omlanak le körülöttem és én ott álltam a végén szabadon, a Nap ragyogott rám és potyogtak a könnyeim a felszabadultságtól. Sosem gondoltam volna, hogy ilyen lehetséges. Szavakkal nem is tudom leírni azt megkönnyebbülést és szabadságot, amit a tanfolyam után éreztem. Hála a többi résztvevönek és Tomnak, hogy ennek részese lehettem. Sosem felejtem el, amit ott átéltem." Sonja Z. (osztrák résztvevö)

"...Régóta munkahelyet is akartam váltani, másba kezdeni, de nem sikerült. Nem tudtam igazán, hogy mit akarok, merre menjek. Ezért gondoltam, hogy a Médiumitás workshop segíthet tisztán látni, magamhoz közelebb kerülni. Nemcsak egy belsö magabiztosságot kaptam a tanfolyam után, hanem egy fiatalkori vágyam is újra megjelent, hogy emberekkel foglalkozzam. Elkezdtem ez irányba fordulni és több lehetöségem is nyílt másokkal együtt dolgozni. Ami még nagyon érdekes volt, hogy olyan egészségügyi probélmáim, amikkel régóta küzdöttem, elmúltak, pedig ezekre nem is gondoltam a tanfoyamon. Azt hiszem, csodát éltem át. Nagyon hálás vagyok érte. Köszönöm. Erika M. (osztrák résztvevö)

"Nagy érzelmi felszabadulásokat, elengedéseket, transzformációkat élhettem át, amik megváltoztatták az életemet. Az addigi szorongásaim, félelmeim helyett elötérbe került a történések felszabadultan, örömmel való megélése. Nagyon hálás vagyok Tomnak és mindenkinek, aki segített ebben a 3 napban. Köszönöm, Köszönöm, Köszönöm :)) Jövöre Veletek ugyanitt :))" K. Brigitta

 

A szeminárium bárki számára látogatható, elöképzettséget nem igényel. A létszámkorlát miatt, ha a jelentkezök száma eléri a maximumot, nem tudjuk biztosítani a helyet számodra. 

A regisztráció határideje: 2022. augusztus 1. 

Részvételi díj: 504€

(A honlapon feltüntetett forint ár tájékoztató jellegü, az infláció növekedését figyelembe vesszük.) 

Tréner: Tom Peter Rietdorf, a Kahi Academy megalapítója 

A tanfolyam helyszíne:

A festöi szépségü, elvonulásra tökéletesen alkalmas Piliscséven tartjuk e tanfolyamot, ami e 3 napban kizárólag a mi rendelkezésünkre áll, így a hely energetikája által is támogatva, zavartalanul élhetjük meg a bennünk zajló folyamatokat. 

 Piliscsév - Kolibri Táncegyesület

A regisztráció menete:

Tanfolyamra jelentkezni a lap alján tudsz a regisztrációs mezök kitöltésével.

Amennyiben nem boldogulsz a honlapon való regisztrálással, kérünk, hívd a 06 70 4262 909-es számot, szívesen segítünk.

A  tanfolyamra való jelentkezésed után egy azonnali válasz e-mailben részletes ismertetö érkezik tölünk a tanfolyam és a szállás minden részletére kiterjedöen. Amennyiben a válasz e-mail nem érkezik meg a regisztrációd után azonnal, a spam-ek és a promóciók között sincsen, valószínüleg a regisztráció utolsó lépése hiányzott, kérünk, ismételd meg a jelentkezésed. Ha akkor sem kapsz visszaigazolás, kérünk, vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi telefonszámon.

  

Ha kérdésed van, küldd a szervezes@kahi.academy e-mail címre, vagy hívd a 06 70 4262 909-es számot, szívesen válaszolunk, segítünk mindenben.

Szeretettel és örömmel várunk!

a Kahi Academy Csapata

E-mail: szervezes@kahi.academy 
web: www.kahi.academy
Telefon: 06 70 426 2909

Kövess minket a Facebookon.

 

light bg footer3072Einzelperson

Billing

Wir sind:

Querdenker, Forscher und Entdecker des Lebens in all seinen Arten, Formen und Vielseitigkeit.

Newsletter

Anmelden um zukünftig neue und wertvolle Nachrichten zu erhalten:

Kontakt