Belépés

Regisztrálás
Beteljesedett partnerkapcsolat (HU) 07.08.2021 10:00 - 08.08.2021 18:00

light bg header3072logo 

Tanuld meg önmagad és másokat szeretni 

 

Számtalan partnerkapcsolatban élünk: családi, baráti, párkapcsolat, munkahelyi kapcsolat. A párkapcsolat talán a legjelentöségteljesebb a számunkra, ennek elsö 100 napját szoktuk átlagosan harmóniában megélni, ez az ún. honeymoon fázis. Ezután veszít a kapcsolat a minöségéböl, szokások, megszokások jellemzik, sokasodnak a kölcsönös sérülések és a kommunikáció nehézkessé válik. Sokszor beletörödünk abba, hogy már nem olyan, mint volt, a kényelmünk, a gyerekek a közös háztartás és/vagy a közös érdekek miatt maradunk a partnerünkkel. Aztán elhanyagoljuk a legértékesebb partneri viszonyt, az önmagunkkal való kapcsolatot. 

Az ok, amiért életünk számos területén nehézséget élünk meg a kapcsolatainkban, nem a partnerekben keresendö, hanem magunkban. 

Már a születésünk elött belénk ivódik a szüleinktöl, hogy hogyan müködik a párkapcsolat. Gyerekként ellessük a felnöttektöl a mintáikat, hogy késöbb mi is jól csináljuk. 

A harmónia és az egyensúly megtalálása helyett megpróbáljuk a partnereinket megfelelövé tenni a számunkra. Ha ez nem müködik, azt mondjuk, hogy a partner a hibás, mert hát mi mindent megtettünk... 

Tom Peter 2001 óta kíséri az embereket, hogy harmonikus és egymás értékeit elismerö partnerkapcsolatokat élhessenek meg. 

Mivel gazdagodsz ezen a képzésen?

Ezen a workshopon a gyermekkori lenyomatok feldolgozásában segít Tom Peter, hogy megtaláld a szeretetet és a harmóniát önmagadban és a partnerkapcsolataid új értékrendet képviseljenek. 

Ez a workshop neked szól, ha meg szeretnéd újítani, fel szeretnéd frissíteni a partnerkapcsolataidat és meg akarsz békélni önmagaddal. Ez után a workshop után másként fogsz kommunikálni a partnereiddel, és képes leszel arra, hogy másokat is segíts ebben. Tom számára nagy öröm látni, hogy sok pár újra egymásba szeret és boldogan élnek tovább a képzés után. 

Ez a workshop nem csak pároknak szól. Egyedülállóként is értékes számodra, mert nemcsak felismerheted, amiért eddig nem találtad meg a párod, hanem képessé válhatsz arra, hogy a számodra vágyott párkapcsolatot éld meg.    

A képzésnek elöfeltétele nincsen. 

Minimális létszám: 12 fö 

Helyszín: Kahi Központ - Budapest

A tanfolyamra való jelentkezésed után egy azonnali válasz e-mailben bövebb ismertetöt kapsz tölünk minden fontos részletre kiterjedöen a tanfolyammal kapcsolatban. Amennyiben a válasz e-mail nem érkezik meg a regisztrációd után AZONNAL, és a promóciók vagy a spam-ek között sincsen, kérünk, vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetöségek valamelyikén. 

Ha kérdésed van, küldd a szervezes@kahi.academy e-mail címre, vagy hívd a 06 70 4262 909-es vagy a 06 70 430 1301-es számot, szívesen válaszolunk, segítünk mindenben.

Szeretettel és örömmel várunk!

Kahi Academy Team

E-mail: szervezes@kahi.academy
Internet: www.kahi.academy
Telefon: 06 70 4262 909

Kövess minket a Facebookon.

 

light bg footer30721 fő

DT_BILLING

Rólunk:

Másként gondolkodók, kísérletezők, az élet felfedezői annak minden formájában és sokoldalúságában.

Kapcsolat

© 2021 with love by Kahi Academy e.V.