Belépés

Regisztrálás
Kahi Life Coach Alaptanfolyam (HU) 08.10.2021 10:00 - 10.10.2021 18:00

light bg header3072logo 

"Az élet müködésének kézikönyve"

 

Biztos, hogy te is elgondolkoztál már azon, hogyan lehetséges az, hogy vannak emberek, akik az élet napos oldalán járnak, és vannak, akiket még az ág is húz. Valószínü, hogy te is sokat hallottad, hogy az életben semmi nem jár ingyen, söt, mindenért keményen meg kell dolgozni, és a legjobb, ha igyekszel mások kedvében járni és lehetöleg mindenhol megfelelni.

Öszintén, mennyi idöt szántál MAGADRA az elmúlt években? Hiszen a te életedröl van szó... neked kell, hogy megfelelö legyen. 

Az irányítás elvileg a te kezedben van, és bármikor megteheted, hogy egy elégedetlen életböl a vágyottba válts. Ugye milyen jó érzés az, amikor az életet boldogan, tele energiával, életörömmel, aktívan és sikeresen éled?

Minden nap ott a döntés lehetösége: tudatosan éled az életed és te határozod meg az irányt vagy a kormány helyett az anyósülésen ülsz. Ezt te magad döntöd el. 

Ha nem a te kezedben van a kormány és még nem az élet napos oldalán jársz, akkor ez a tanfolyam neked szól.

Az Alaptanfolyamon megismerheted velünk az élet müködésének kézikönyvét. Igen, jól olvasod, létezik ilyen :) A kérdés magától adódik, hogy akkor miért nem adták ezt a tudást a kezedbe már a kezdetekben. Pontosan ezért jött létre a Kahi Academy Egyesület, az „élet fejlesztésért és a tudatosság növeléséért”. 

Missziónk, hogy mindenkihez eljuttassuk ezt a kézikönyvet.

Mit ad neked ennek az úgymond használati útmutatónak az ismerete?

Felfedezheted magadban a lehetöségeid és az eröd 100%-át, felismerheted, hogy mindaz, amit keresel, már benned van, és azzá válhatsz, aki lenni szeretnél.

Megtanulhatod 100%-ban szeretni és becsülni önmagad, mert te kell, hogy legyél a legértékesebb az életedben.  

Megtudhatod, hogyan hozhatsz létre egy harmonikus családi életet, hogyan élj kiteljesedett párkapcsolatot, képessé válsz az álmaid hivatását megteremteni és anyagi böségben élni, azt is megtudod, hogyan fejlesztheted a személyiségedetvalamint, hogyan élj testi és pszichés egészségben egy 2 lábon a földön álló szellemiséget képviselve.  

Ezt a tudást már 5000 hallgatónak adtuk át, akik sikeresen alkalmazzák. Ez a lehetöség most számodra is nyitva áll. Egy olyan életet nyerhetsz vele, amilyet megálmodtál magadnak. 

Hatékony és az elmúlt közel húsz évben kipróbált „eszközöket” sajátíthatsz el a tanfolyamon és ültetheted át ezt a tudást a gyakorlatban.  

Ezekkel az „eszközökkel” képes leszel többek között a büntudat és szégyen, a magzatkori és születési traumákat felismerni és tartósan feloldani. 

Miért fontos ezekkel a témákkal foglalkozni?

Ha felszabadulsz e témák hatásaitól, az életed és az élethez való hozzáállásod pozitív irányt vesz. 
Megtanulod azt is, hogyan építheted be ezt a tudást a mindennapjaidba, és miként segítheted a hozzád fordulókat egy új élet megteremtésében. 

De ez még nem minden :)

A tanfolyam elött egy videósorozatot küldünk neked az elméleti anyag egy részéröl, hogy felkészülve érkezhess a tanfolyamra. Hogy a legújabb információval rendelkezz, azokhoz a videókhoz, amelyeket késöbb frissítünk, automatikus hozzáférésed lesz. A videókhoz való hozzáférés örökérvényü.  

A tanfolyam kezdetén egy 20 000 Ft értékü Wellcome-csomagot ajándékozunk neked hasznos információkkal és munkaeszközökkel: tanfolyami jegyzeteket, szemléltetö fóliákat, egy Kahi-mappát, jegyzetfüzetet, tollat és meglepetést is találsz majd a csomagban.

Számunkra a minöség nem csak a tanfolyam tartalmát tekintve lényeges. Jó minöségü kávéval, teával és házi süteménnyel kínálunk a szünetben.

tanfolyam teljes anyagát rögzítjük és a hangfelvételt elküldjük neked a képzés után, így az anyagot, beleértve a meditációkat bármikor visszahallgathatod. 

A képzés után tagja lehetsz a Kahi családnak, ami azt jelenti, hogy egy zárt Facebook-csoport, vagy ha németül értesz, egy Telegram-csoport tagja lehetsz, ahol a trénerek és a kahisok támogatását élvezheted. A csoportban elsöként értesülhetsz az újdonságokról, felteheted a kérdéseid, megoszthatod a tapasztalataid, söt segítséget is kérhetsz a társaidtól. 

 

Az Alaptanfolyam alapja és elöfeltétele a Kahi Life Coach moduloknak és az Aura- és szellemsebészet 1-2 workshopnak, de önmagában elvégezve is megállja a helyét. A tanfolyam végén a regisztrációs nevedre kiállított tanúsítványt veszel át. 

 

Nincs más hátra, csupán a regisztrációdra van szükség ahhoz, hogy személyesen is találkozhassunk. 

 

Helyszín: 

Kahi Központ – XII. ker. Budapest 

 

A tanfolyamra való jelentkezésed után egy azonnali válasz e-mailben bövebb ismertetöt kapsz tölünk minden fontos részletre kiterjedöen.  Amennyiben a válasz e-mail nem érkezik meg a regisztrációd után azonnal, nincs a spamek vagy a promóciók között sem, akkor ez azt jelenti, hogy a jelentkezésed nem volt sikeres, regisztrálj újra vagy vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetöségek valamelyikén.

 

Ha kérdésed van, írj a szervezes@kahi.academy e-mail címre, vagy hívd a 06 70 430 1301-es számon Buze Veronikát, vagy Dombovics Melindát a 06 70 4262 909-es számon, szívesen válaszolunk, segítünk mindenben.

 

Szeretettel és örömmel várunk!

Kahi Academy Team

E-mail: szervezes@kahi.academy
Internet: www.kahi.academy

Telefon: 06 70 4262 909

Kövess minket a Facebookon.

light bg footer30721 fő

DT_BILLING

Rólunk:

Másként gondolkodók, kísérletezők, az élet felfedezői annak minden formájában és sokoldalúságában.

Kapcsolat

© 2021 with love by Kahi Academy e.V.