Belépés

Regisztrálás
Médiumitás 1. (HU) 30.07.2021 14:00 - 01.08.2021 15:00

light bg header3072logo 

 

 

 • Ha úgy érzed, megakadtál az életedben; a hasonló, többnyire nem kellemes élmények ismétlödnek, ugyanolyan típusú partnereket vonzol, vagy mindig egyedül vagy, nem talál rád az álom munka, vagy dolgozol, de a pénzed mindig kevés, csak futod a köröket, és nem haladsz elöre, belefáradtál, közömbös vagy. Ne add fel, a változás egyszerü…
 • Ha kemény és szigorú vagy önmagaddal, nehéz szeretettel, megengedön és megbocsátással fordulni önmagad felé, ne bántsd magad, meglelheted a szereteted és a nyugalmad...
 • Ha fizikai vagy mentális betegség, esetleg függöség uralja életed, nem látsz megoldást, eddig még semmi sem vált be, ne keseredj el, könnyedén változtathatsz mindezen…
 • Ha még nem tudod, merre is indulj, mi a jó Isten terve veled, mi a lélekutad, hamar észreveheted…
 • Müvészi ambícióid vannak, de blokkolva érzed a kreativitásodat, nem megy könnyen az alkotás, maradj optimista, mert a megoldás már csak egy lépés…
 • Ha szeretnéd erösíteni az intuíciód, kiterjeszteni az észlelésed, megnyitni az érzékeléseid csatornáit, vagy elsajátítani, hogyan tudsz kapcsolódni a Teremtö energiához, jó helyen jársz.
 • Ha médiumi képességeidet fejlesztenéd tovább, vagy ha nem tudod, hogyan bánj e képességgel, a legjobb helyen vagy. 

Készen állsz arra, hogy felfedezd valódi Önmagad?

A háromnapos workshop intenzív tisztító gyakorlatokkal, mély meditációkkal telik, melyek után olyan utak, lehetöségek nyílnak meg elötted, melyeket eddig nem voltál képes érzékelni. Életedet a harmónia, a siker, a boldogság és szeretetteljes emberi kapcsolatok jellemzik. Az érzelmi blokkok és gátak kitisztulása után a fizikai és mentális egészség újra visszatérhet az életedbe. 

A workshop tartalma:

 • Auralátás elsajátítása és gyakorlása
 • a téged akadályozó blokkok oldása
 • a szellemi vezetövel és más segítökkel való kapcsolatfelvétel
 • a hara és a 3. szem aktiválása
 • a szív csakra nyitása
 • az önszeretet és az életbe vetett mély bizalom megélése
 • a belsö hang felismerése
 • az észlelés tágítása minden szinten
 • a médiumi csatornák tisztítása

Tom Peter Rietdorf, a workshop trénere, 19 éve sikeresen segít a hozzá fordulóknak a Médiumitáson alkalmazott saját maga által kifejlesztett módszerekkel feloldani az öket akadályozó blokkokat és újra felfedezni és kibontakoztatni saját belsö teremtö eröforrásaikat.

 A tanfolyam bárki számára látogatható, elöképzettséget nem igényel.

 A workshop létszámkorlátos, ha a jelentkezök száma eléri a maximumot, nem tudjuk biztosítani a helyet számodra. 

A regisztráció határideje: július 25. 

Részvételi díj: 408 euró minden résztvevö számára, azoknak is, akik korábban már részt vettek Médiumitás 1-es vagy 2-es tanfolyamon. 

Tréner: Tom Peter Rietdorf, a Kahi Academy megalapítója 

A tanfolyam helyszíne:

A festöi szépségü, elvonulásra tökéletesen alkalmas Piliscséven tartjuk e tanfolyamot, ami e 3 napban kizárólag a mi rendelkezésünkre áll, így a hely energetikája által is támogatva, zavartalanul élhetjük meg a bennünk zajló folyamatokat. 

 Piliscsév - Kolibri Táncegyesület

A regisztráció menete:

Tanfolyamra jelentkezni a lap alján tudsz a regisztrációs mezök kitöltésével, mely részben német nyelvü, de ez ne tántorítson el, könnyedén megtehetö így is. Segítség a kitöltéshez:

Vorname= Keresztnév

Nachname= Vezetéknév

Strasse/Hausnr.= Utca és házszám

Ort= Település neve

Postleitzahl= Irányítószám

Telefonszám= minden esetben kérjük megadni, hogy programváltozás esetén mielöbb felvehessük veled a kapcsolatot.

Ha minden adatot megadtál, pipáld ki az ÁSZF rubrikáját és kattints a regisztráció gombra, itt átnézheted az adataid, hogy mindent helyesen töltöttél-e ki, és ha igen, kattints a befejezés gombra és már kész is.

Amennyiben nem boldogulsz a honlapon való regisztrálással, kérünk, hívd a 06 70 4262 909-es számot, szívesen segítünk.

A  tanfolyamra való jelentkezésed után egy azonnali válasz e-mailben részletes ismertetö érkezik tölünk a tanfolyam és a szállás minden részletére kiterjedöen. Amennyiben a válasz e-mail nem érkezik meg a regisztrációd után azonnal, és a spam-ek között sincsen, valószínüleg a regisztráció utolsó lépése hiányzott, kérünk, ismételd meg a jelentkezésed. Ha akkor sem kapsz visszaigazolás, kérünk, vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi telefonszámon.

  

Ha kérdésed van, küldd a szervezes@kahi.academy e-mail címre, vagy hívd a 06 70 4262 909-es számot, szívesen válaszolunk, segítünk mindenben.

Szeretettel és örömmel várunk!

a Kahi Academy Csapata

E-mail: szervezes@kahi.academy 
web: www.kahi.academy
Telefon: 06 70 426 2909

Kövess minket a Facebookon.

 

light bg footer30721 fő

DT_BILLING

Rólunk:

Másként gondolkodók, kísérletezők, az élet felfedezői annak minden formájában és sokoldalúságában.

Kapcsolat

© 2021 with love by Kahi Academy e.V.